Nieuwe programma 2022/2023 is nog niet gereed

Einde seizoen

Met vallen en opstaan hebben we uiteindelijk een seizoen ervan kunnen maken voor wat het waard is natuurlijk. De verwachting is dat we de 18e september gewoon weer kunnen beginnen. Nu eerst genieten van een zaalvoetballoze periode, geniet ervan en tot na de zomer.

Het seizoen 2022/2023 zal 18 september as weer van start gaan

De aftrap van het nieuwe siezoen heeft plaatsgevonden op 18 september. Het afgelopen jaar zijn we gestart met 12 teams, er hebben zich een paar teams gemeld die belangstelling hadden om erbij te komen. Wie weet wordt het voor aanvang competitie nog concreet en kunnen we de competitie uitbreiden, zou mooi zijn.
Afgelopen competitie moesten we helaas de onderlinge strijd helaas tijdelijk staken ivm de Corona perikelen. We zijn er nog niet helaam klaar mee maar we hopen wel weer te mogen sporten in september. Laten we zorgen dat we veilig zijn en blijven en dat we verschoond blijven van een verdere stop.

Bij eventuele vragen, opmerkingen of suggesties, aarzel niet en mail dit naar onderstaand mailadres.

Het mail adres is: zvvZOD@gmail.com
 <

Nieuwe programma 2022/2023 is nog niet gereed

Het seizoen 2021-2022 hebben we gespeeld met 12 teams. We spelen in de zalen Meerdijk en in de Esdal. Bekijk hier het programma van het afgelopen seizoen . We starten 18 september weer met het seizoen 2022-2023. <

Inschrijving seizoen 2022/2023

Wilt u volgend seizoen meedoen aan onze competitie?
Schrijf u dan spoedig in voor seizoen 2022/2023! 

Urenaanvraagformulier
Ledenopgaveformulier<

Regels ZOD

Aangezien het nogal eens voorkomt dat er verwarring blijkt te bestaan omtrent de spelregels binnen onze vereniging, bij deze de voornaamste afwijkingen die gehanteerd worden binnen de ZOD ten opzichte van het KNVB reglement.<