Regels ZOD

We mogen weer los gaan

Beetje bij beetje mogen we steeds weer wat meer. Er mag weer gesport worden en wat ook belangrijk is, de kantines zijn onder de geldende regels ook weer open. Dit voelt heerlijk natuurlijk en laten we hopen dat we op deze manier onze leuke hobby kunnen blijven uitoefenen. Blijf veilig.. 

Het seizoen 2021/2022 is 19 september weer van start gegaan

De aftrap van het nieuwe siezoen heeft plaatsgevonden op 19 september. Dit jaar zijn we gestart met 12 teams, helaas is de Selecoa 2.0 afgehaakt omdat men geen team bij elkaar kon krijgen. 
Afgelopen competitie moesten we helaas de onderlinge strijd helaas staken ivm de Corona perikelen. We zijn er nog niet helaam klaar mee maar we hopen wel weer te mogen sporten in september. Laten we zorgen dat we veilig zijn en blijven en dat we verschoond blijven van een verdere stop.

Bij eventuele vragen, opmerkingen of suggesties, aarzel niet en mail dit naar onderstaand mailadres.

Het mail adres is: zvvZOD@gmail.com
 <

Nieuwe programma 2021/2022 is gereed

Het seizoen 2021-2022 gaan we van start met 12 teams. We spelen in de zalen Meerdijk en in de Esdal. Bekijk hier het programma . We starten 19 september weer met het seizoen 2021-2022. <

Inschrijving seizoen 2021/2022

Wilt u volgend seizoen meedoen aan onze competitie?
Schrijf u dan spoedig in voor seizoen 2021/2022! 

Urenaanvraagformulier
Ledenopgaveformulier<

Regels ZOD

Aangezien het nogal eens voorkomt dat er verwarring blijkt te bestaan omtrent de spelregels binnen onze vereniging, bij deze de voornaamste afwijkingen die gehanteerd worden binnen de ZOD ten opzichte van het KNVB reglement.<